Volg ons

 
 

Over ons

Bank- & Geldadvies Nederland is een landelijk werkend financieel bedrijf gespecialiseerd in hypotheken & leningen.

Wij zijn een eerlijk bedrijf, die uw geldzaken in alle openheid voor u regelt.  Wij hebben de oprechte doelstelling u te helpen aan een zo gunstig mogelijke financiering.

Naast het afsluiten van een lening of hypotheek beoordelen wij ook of u in staat zult zijn de verplichtingen m.b.t. uw lening of hypotheek te  blijven voldoen i.g.v. eventuele werkloosheid, ziekte, arbeidsongeschiktheid, pensioen en/of overlijden van een eventuele partner.

Wij zijn een ongebonden onafhankelijk bemiddelaar en zijn daardoor in staat een objectief en eerlijk advies te geven.

Autoriteit Financiële Markten
Bank- & Geldadvies Nederland heeft een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt onafhankelijk toezicht op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Onze vergunning geeft ons recht om te adviseren en bemiddelen in leningen, hypotheken en verzekeringen.

Voor de AFM is ‘verstandig lenen’ een erg belangrijk thema. En wij zijn het daar helemaal mee eens. Hoewel geld lenen uiteindelijk altijd geld kost, kunt u kosten besparen door voor de juiste aanbieder en oplossing te kiezen.

Intern beloningsbeleid 
De beloning van de medewerkers van Bank- & Geldadvies Nederland bestaat uit een vast salaris. Dit vaste salaris is marktconform. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen.


Toetsing
Na ontvangst van uw krediet- of hypotheekaanvraag wordt er een toetsing verricht bij BKR te Tiel en Experian te Den Haag. Zodoenden kunnen we voorkomen dat u meer leent dan u kunt aflossen. Aan de andere kant draagt dit ook bij aan het beperken van financiële risico's voor geldverstrekkers.