Producten

Wij kunnen u diverse hypotheken aanbieden, speciaal toegesneden op uw persoonlijke situatie.

Wanneer u zich oriënteert op het kopen van een eigen huis, of net een huis heeft gekocht, bedenk dan dat een goede hypotheek afhangt van de situatie waarin u zich bevindt. Standaard hypotheken bestaan niet. Elke hypotheek is maatwerk en moet geheel aansluiten bij uw persoonlijke situatie. De ene hypotheek is de andere niet. Toch bestaan er een aantal hoofdvormen waarop de verschillende hypotheken zijn gebaseerd. Wat al die verschillende hypotheken met elkaar gemeen hebben, is dat u rente moet betalen. Met uitzondering van een eventueel aflossingsvrij deel, moet ook altijd aflossing worden betaald. In bepaalde gevallen is het risico van overlijden en arbeidsongeschiktheid afgedekt door een verzekering. In dat geval moet dus een premie worden betaald.

In het menu op de linkerzijde van deze webpagina vindt u meer informatie over onderstaande hypotheeksoorten.
 
Soorten hypotheken

- Startershypotheek
- Spaarhypotheek
- Bankspaarhypotheek
- Beleggingshypotheek
- Aflossingsvrije hypotheek
- Krediethypotheek

 
Waar moet u op letten voordat u een hypotheek afsluit?:
Om er zeker van te zijn dat u een hypotheek afsluit die echt bij u past is het verstandig u goed voor te bereiden op het hypotheekgesprek. Een hulpmiddel hierbij is de tiplijst (opgesteld door de AFM).

Bekijk ter voorbereiding ook hier de film over een hypotheekadviesgesprek:
Met de Checklist hypotheekgesprek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) kunt u na afloop van uw hypotheekgesprek nagaan of de hypotheekadviseur er alles aan heeft gedaan om u een goed advies te kunnen geven. Heeft hij u bijvoorbeeld verteld over de voor- en nadelen van de verschillende hypotheekvormen? Of berekend wat uw netto maandlasten zullen zijn? Met de deze checklist komt u erachter of uw hypotheekgesprek goed is verlopen. Klik hier voor de checklist.

 

 

Volg ons