Hypotheken

HypotheekU staat op het punt een huis te kopen of uw hypotheek over te sluiten?
Bank- & Geldadvies Nederland helpt u daar graag bij. Een huis kopen is een grote financiële beslissing welke u gaat nemen in uw leven. Daar mag niet te gemakkelijk over worden over gedacht. Past alles in uw toekomstige inkomsten en uitgaven patroon. Hebben we wel de goede hypotheek? Ik hoor van de buren dat ze de goedkoopste hypotheekrente hebben? En zo zijn er nog wel veel meer zaken waar u rekening mee moet houden. Laat u daarom goed informeren en laat de adviseur van Bank- & Geldadvies Nederland diverse mogelijkheden laten bekijken.

Hypotheek oversluiten
Is het oversluiten van een bestaande hypotheek wel zo verstandig? Ook dat zijn vraagstukken welke onze adviseurs dagelijks gesteld krijgen. U staat op het punt om te gaan verbouwen, kunststof kozijnen te laten plaatsen. En u heeft daarom geld nodig. Bank- & Geldadvies Nederland zal u helpen met het informeren om u de juiste keuze te kunnen laten maken.

Waarom uw hypotheek afsluiten via Bank- & Geldadvies Nederland?
1. U krijgt een hypotheek die u begrijpt
2. en die specifiek bij ú past
3. geadviseerd door een adviseur die al uw wensen kent
4. een adviseur wiens kennis voortdurend wordt getest en verbeterd
5. die u een heldere en duidelijke uitleg geeft over de hypotheek
6. die u altijd kunt bereiken met uw vragen
7. óók nadat de hypotheek is gesloten
8. een adviseur die u exact vertelt wat de kosten zijn
9. zowel van de hypotheek als van het advies
10. kortom, een expert die alleen uw belangen centraal stelt

Hoe worden wij beloond?  
Wij zijn graag volledig transparant over de wijze waarop wij worden beloond. Voor het advies en de bemiddeling in een hypotheek worden wij rechtstreeks door u beloond. Wij ontvangen geen provisie van bank of verzekeraars. Hierdoor kunnen wij echt afhankelijk zijn. In ons dienstverleningsdocument vindt u meer informatie over onze tarieven.

Dienstverleningsdocument - Hypotheekvraag

 

 

Volg ons