Financial lease ook voor gebruikte bedrijfswagens!

bedrijfswagen lease

 

Bent u van plan binnenkort een jonge gebruikte auto aan te schaffen voor zakelijk gebruik? Dan kunnen wij u verder helpen. Óók als u een startend onderer bent. Samen met u bepalen we de looptijd van de financiering en of er wel of geen aanbetaling gewenst is. Daarnaast is het mogelijk om rekening te laten houden met een eventuele inruilwaarde van uw huidige auto. Het maandelijkse bedrag dat hieruit voorvloeit is een vast bedrag en kan niet stijgen. Zo weet u exact waar u aan toe bent.


De financial lease van uw auto met of zonder aanbetaling en slottermijn

Bij het bepalen van uw maandbedrag kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een aanbetaling of uw eigen personenauto of bedrijfswagen in te ruilen. Let op, meestal hoeft u alleen de btw aan te betalen. De btw kunt u natuurlijk weer terug krijgen van de belastingdienst. Zodoende kunnen we uw auto vaak volledig financieren. Door een aanbetaling wordt het totale leasebedrag lager en daalt dus ook het maandbedrag. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het hanteren van een slottermijn. Dit houdt in dat u een bepaald bedrag niet aflost via het maandbedrag maar aan het einde in een keer te voldoet en zo ook uw maandelijkse lasten drukt. Beide opties zijn gunstig voor de hoogte van uw maandelijkse betalingen. Door een aanbetaling wordt tevens de kans op het goedkeuren van uw financial lease aanvraag vergroot. Zodoende ontstaat er namelijk een soort 'overwaarde' in de auto waardoor het risico voor de leasemaatschappij weer afneemt.

 

Helder advies en transparant een tweedehands bedrijfsauto leasen!

Niets is zo vervelend als misleid worden door een lokkertje, om er vervolgens achter te komen dat het maandelijkse bedrag veel hoger uitvalt dan u aanvankelijk dacht of u indicatief werd voorgerekend. Dit komt vaak voor wanneer u een auto rechtstreeks bij de verkoper of autodealer financiert.Wij staan aan uw kant! Onze berekeningen kloppen gegarandeerd. Bij Bank- & Geldadvies Nederland B.V. kunt u dan ook helderheid en 100% transparantie verwachten als het gaat om een bedrijfswagen leasen
 

 

Volg ons