Autolease zelfstandigen

financial lease

Als zelfstandig ondernemer heeft u bij de financiering van een nieuwe of gebruikte auto de keuze uit verschillende vormen van lease. Bank- & Geldadvies Nederland bekijkt per aanvraag welke vorm van financieren voor ú het meest voordelig is en welke mogelijkheden er zijn. Wij kunnen voor u meer betekenen dan de autodealer en onze acceptatienormen zijn vaak veel ruimer.   

De voordelen van een autolease zelfstandigen:

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Financiering van gebruikte auto's
  • Startende ondernemers geen bezwaar 
  • afgemelde BKR codering kan in de meeste gevallen toch worden geaccepteerd
  • Uw auto komt op uw balans te staan, rente en afschrijvingskosten zijn aftrekbaar.
  • U heeft u bij aanschaf van de auto recht op terug vordering van de BTW, een auto met grijs kenteken heeft mogelijk ook recht op investeringsaftrek.

Werkwijze

1. Financial lease aanvragen
U vult het aanvraagformulier in. Onze adviseur neemt direct contact met u op om samen tot de beste constructie te komen. Vervolgens word de aanvraag in behandeling genomen.

2. Beoordeling
De aanvraag wordt vervolgens beoordeelt. De uitslag van de beoordeling hoort u zeer snel. Als de aanvraag volledig is, streven wij ernaar de uitslag al binnen één werkdag door te geven.

3. Overeenkomst
Bij goedkeuring wordt de overeenkomst opgesteld. Nadat u en de leverancier de overeenkomst ondertekend hebben, wordt deze samen met de benodigde stukken naar ons toegestuurd.

4. Afhandeling
Na controle van de stukken wordt het leasebedrag direct(telefonisch) overgemaakt aan de leverancier.
 

 

Volg ons