Wat is een lease of autofinanciering?

auto financieringGeld lenen voor een andere auto komt tegenwoordig veel voor. Omdat de prijzen van de auto’s vaak beginnen bij enkele duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s , wordt voor de aanschaf van de auto vaak geld geleend. Een auto is een investering voor jaren en autolening komt dan goed van pas. Zo kunt direct al genieten van uw auto en de terugbetaling gedurende een aantal jaren spreiden. Deze vorm van kredietverstrekking wordt ook wel huurkoop, financieringskrediet of lease genoemd.

Veel kredietverstrekkers bieden de optie voor een speciale lening voor een auto. Uiteraard mag u daarvoor geen negatieve BKR registratie hebben want dan wordt uw lening waarschijnlijk niet verstrekt. Immers, met een negatieve BKR registratie, die u krijgt als u gedurende langere tijd niet aan een rente en/of terugbetalingstermijn kan voldoen, heeft de geldgever niet het vertrouwen, dat u de geleende bedragen, inclusief rente keurig terugbetaalt.

Bank- & Geldadvies Nederland garandeert u onafhankelijk en professioneel advies over uw lening. We hebben jarenlang ervaring op het gebied van autofinancieringen! Bovendien weet u altijd wat u kunt verwachten. De looptijd en rente van een persoonlijke lening worden in de leenovereenkomst vastgelegd en veranderen dus niet.

Bekijk hier een film met uitleg over een autofinanciering
 


 

 

Volg ons