Financial Lease

financial lease

Financial Lease is één van de meest heldere en inzichtelijke vormen van leasing. U betaalt namelijk een vaste maandtermijn. Aan het einde van de afgesproken looptijd vertegenwoordigt de auto een waarde. Met deze waarde kan van te voren een restbedrag vastgesteld worden (slottermijn), waarover u tijdens de looptijd alleen rente betaalt, dus geen aflossing. Dit scheelt behoorlijk in de hoogte van de maandlasten.

Voor een compleet aanbod van onze leasevoorraad kunt u kijken op inleaseautos.nl 

De voordelen van financial lease

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Financiering van gebruikte auto's
  • Startende ondernemingen geen bezwaar
  • Afgemelde BKR codering kan in de meeste gevallen toch worden geaccepteerd
  • Uw auto komt op uw balans te staan, rente en afschrijvingskosten zijn aftrekbaar.
  • U heeft u bij aanschaf van de auto recht op terug vordering van de BTW, een auto met grijs kenteken heeft mogelijk ook recht op investeringsaftrek.
  • Financial lease wordt u economisch eigenaar van de auto.

Werkwijze

1. Financial lease aanvragen
U vult het aanvraagformulier in. Onze adviseur neemt direct contact met u op om samen tot de beste constructie te komen. Vervolgens word de aanvraag in behandeling genomen.

2. Beoordeling
De aanvraag wordt vervolgens beoordeelt. De uitslag van de beoordeling hoort u zeer snel. Als de aanvraag volledig is, streven wij ernaar de uitslag al binnen één werkdag door te geven.

3. Overeenkomst
Bij goedkeuring wordt de overeenkomst opgesteld. Nadat u en de leverancier de overeenkomst ondertekend hebben, wordt deze samen met de benodigde stukken naar ons toegestuurd.

4. Afhandeling
Na controle van de stukken wordt het leasebedrag direct(telefonisch) overgemaakt aan de leverancier. 

 

Volg ons